Maturalne frizure za sve maturantice , uz poseban popust !
Posted on 08/05/2014 in Uncategorized
maturalne frizurer-frizura i nokti

Maturalna je blizu,  zablistaj poput kraljice!

Svake godine djevojke koje završavaju srednju školu pripremaju se za maturalnu večer. Da, to je onaj dan koji si toliko dugo čekala! Gotovi su ispiti ( bar do faksa ), možeš voziti tatin autić a i nisi više klinka! Sad to možeš i dokazati.
Maturalna večer bez pažljivo odabrane haljine i cipelica bio bi obični subotnji izlazak, no za  cjelokupni dojam kojim nikoga ne bi ostavila ravnodušnim, ne smiješ zaboraviti na nekoliko bitnih detalja-elegantno uređenu kosu, pomno odabranu šminku i nalakirane nokte u boji i dezenu koje obožavaš. E, tu nastupamo mi , stručni frizersko-pedikerski tim koji će ti pomoći da tvoja maturalna večer bude još ljepša. Ovdje u frizerskom studiju Slash izrađujemo maturalne frizure koje su danas u trendu a prema slikama i željama naših dragih klijentica.

Dakle, ukoliko još nisi odabrala savršenu frizuru i izgled noktiju, možda je dobro da prolistaš OK, Teen, Bravo ili poneki modni magazin, potražiš slike na internetu kako bi prema svom guštu odabrala što zaista želiš  ili jednostavno dođeš do našeg studija na dogovor.

poseban popust za sve maturantice za izradu maturalne frizure

Povodom tvoje  svečanosti , Frizerski studio Slash ti daruje 20% popusta na paket: Svečana frizura i ugradnja noktiju.

Nemoj čekati zadnji trenutak, nego nas posjeti na vrijeme kako bi dogovorili termin za tvoj  svečani dan.

Maturalne frizure by Djurdjica Novakovic

[powr-banner-slider label=’MY LABEL’]

svi komentari

komentiraj