Hair Tattoo? Kako ga napraviti za 15 min
Posted on 12/06/2014 in Uncategorized
hair tattoo- frizerski studio slash

Hair tattoo- jednostavna izrada tetovaže za kosu

Novi način ukrašavanja kose prema Vašim željama je od sada moguć uz Stickta šablone. Prvi u svijetu su smislili način kako dobiti učinkovit i brz način izrade hair tattoo -tetovaže za kosu, bez izbrijavanja!

Zašto je ovaj način bolji od izbrijavanja kose?

Prvenstveno, kosu trebao ošišati do preporučene dužine, nanjeti boju, isprati te osušiti. Na ovaj način hair tattoo otisak ostaje kvalitetan i dugotrajniji od izbrijavanja kose, čime se izbjegavaju moguće pogreške i ozljede, koje se više ne mogu ispraviti. Uz hair tattoo šablone se  dobija željeni efekt  i motiv koji ste izabrali baš onako kako je prikazano na promotivnim slikama i reklami.

Izradili smo i promotivni video koji smo snimili u našem frizerskom studiju na Kajzerici a koji možete pogledati na You Tube-u  , na kojem smo prikazali sam proces izrade hair tattoo tetovaže za kosu.

Postoji nekoliko motiva koje možete izabrati , npr. motivi nogometne ili košarkaške lopte, cvijetića, zvijezdica, tribal, feniks itd.  Slike govore više od riječi, pa slobodno zavirite i odaberite motiv koji Vam se naviše sviđa.hair tattoo

by Djurdjica Novakovic

[powr-banner-slider label=’MY LABEL’]

 

svi komentari

komentiraj