SVEČANE FRIZURE
Posted on 01/05/2020 in

Zasigurno ste se bar jedanput našli u nedoumici sa kakvom frizurom se pojaviti na prijateljičinom vjenčanju, maturalnoj večeri ili još bolje, na godišnjici mature? Da li smo u pravu? Naravno, sve mi žene imamo sličan problem , puno listanja modnih časopisa, danonoćnog surfanja po netu  ili ispijanja kava sa frendicama ne bi li nam “sinula” kakva briljantna ideja u potrazi za savršenom frizurom.

svečane frizure  prema vrstama

Najjednostavnija podjela bi bila prema dužini kose, te prema obliku iste.Neke od okvirnih ideja mogu biti formalna punđa, pletenica i kosa skupljena (isprepletena) u pletenice, bob natapirane frizure, punđe sa krunom, puštena kosa sa uvojcima, ravna ispeglana kosa, umetci … ako bi smo nastavili nabrajati tko zna gdje bi im bio kraj.

Što su, u stvari , svečane frizure?

Frizerska djelatnost je umjetnost u malom , svaki frizer daje svoju dozu osobnosti i slobode pri stiliziranju kose, poput kipara, naprimjer, samo sa puno kraćim rokom trajanja. :) Sa kosom možete raditi remek djela, premošćuje granice standardnih formi u one bajkovite, bezvremenske – svečane! Stoga, možemo zaključiti da su svečane frizure sraz slobode umjetničkog izražaja frizera sa zadanim smjernicama klijenta , uz posebno odabrane dekoracije i dodatke.

Spremate li se na primjer, na vjenčanje ili krstitke, trebat ćete bar ideju te odvojiti malo više vremena za izradu Vaše željene svečane frizure.No ako i nemate ideju, mi ćemo na osnovu Vašeg oblika lica preporučiti frizuru koja bi Vam najbolje pristajala, a na Vama je da si organizirate termin u našem salonu.

Naše bogato iskustvo, usvajanje novih trendova i neprestano ulaganje u naše frizerske vještine prenešeno od strane iskusnih hrvatskih i svjetskih majstora ovog zanata, zasigurno će na Vama i Vašoj kosi  ostaviti pozitivan dojam.

Zavirite u našu bogatu galeriju frizura ili skočite do našeg fejsa u folder svečane frizure , možda nađete nešto što će Vam se svidjeti.

Rado ćemo Vas savjetovati,

Vaš , Slash Hairstyle