COLOUR & STYLE
Posted on 21/11/2019 in

Interesiraju vas balayage pramenovi  ili samo želite promijeniti boju ? Zagreb je dobro povezan, sve je na dohvat ruke,  stoga nije problem potegnuti do dobrog frizera i sa drugog kraja grada. Slash Hairstyle se nalazi upravo tu, u Vašem susjedstvu, trebaju Vam samo minute kako bi ste došli do nas. Nećete imati problema ni sa parkiranjem, Kajzerica je urbano naselje sa mnoštvom parkirnih mjesta , a ima ih nekoliko i tik do našeg salona, i što je najbolje, još uvijek je besplatno! :)

Pri odabiru prostora, prioriteti su nam bili prostranost i udobnost kako bi se Vi, naši dragi klijenti, osjećali kao kod svoje kuće, gdje se opuštate nakon napornog radnog dana. Dok čekate ugodno smješteni u fotelju da Vam se boja “primi”, uz listanje Vašeg omiljenog časopisa, ponudit ćemo Vam i šalicu friško pripremljenog Nescaffea.

Studio je opremljen kvalitetnim talijanskim namještajem Gamma&Bross, te raspolažemo sa dva bazena za pranje kose , kako bi omogućili kompletan komfor i izbjegli nepotrebno čekanje.

Obzirom da smo KEUNE VIP SALON , od boja i styling proizvoda za kosu naš frizerski salon koristi proizvode isključivo navedenog, svjetski priznatog proizvođača.

Zašto Keune? Najveći svjetski majstori frizura, balayage tehnika i tehnika koloriranja, bojanje kose općenito, koriste upravo Keune, jer se pokazao najučinkovitiji za sve tipove kose.

I kao što stara izreka kaže, da slike govore više od riječi, tako Vas mi pozivamo da slobodno prosurfate našim webom i uvjerite se u kvalitetu naših radova.

Pronađite nas i na facebooku!

Naručite se već danas!

Slash Hairstyle-frizerski salon Novi Zagreb-Kajzerica