O nama
INFO

Zavirite u slash HAIRSTYLE- frizerski salon zagreb-kajzerica

 

Nije toliko uobičajeno pronaći salon sa dozom dosljednosti prema klasičnom , koji u isto vrijeme isprepliće moderan, bezvremenski štih oplemenjen kreativnim sposobnostima stilista. Potrebna je strast da biste razvili fine vještine i otvoren um kako bi naučili više. Voljeti ono što radiš, je ključ uspjeha i napretka.

Slash Hairstyle nudi upravo to, stručno osoblje sa mnogo iskustva i kreativnosti da ispuni sve zahtjeve naših klijenata te da bude u korak sa izazovima koje donosi turbulentni svijet mode.

Pružamo kompletnu uslugu stiliziranja za dame i gospodu, od klasičnih svevremenskih frizura, do modernih za užurbani način života te elegantne svečane frizure za posebne dane.

Vlasnica je uložila puno vremena, truda i odricanja kako bi naučila od najboljih u ovom poslu  kako napraviti svečane frizure, ističući večernje i zasigurno najtraženije, vjenčane frizure. Iza sebe ima mnoštvo sati provedenih u edukacijama i školovanjima kod vrsnih majstora sa ovih prostora ali i kod najboljih u svijetu, kad su u pitanju svečane frizure. Jedan od njih, u samom vrhu modernih , artističkih svečanih frizura je i Georgiy Kot, višestruki svjetski šampion u kategoriji svečane frizure,  od kojeg je vlasnica imala prilike naučiti tajne kako “ukrotiti” kosu u željene i neodoljive oblike, što je rezultiralo osvajanjem prestižnih certifikata i diploma.

Obzirom da našim klijentima želimo pružiti samo najbolje i najkvalitetnije proizvode, u našem Keune VIP  salonu , od boja i styling proizvoda za kosu koristimo isključivo Keune preparate.

Pronađite nas na facebooku i instagramu!

Doživite make-over o kakvom ste sanjali , opustite se uz šalicu Nescaffea i čavrljanje u Slashu.

Naručite se već danas!

Vaš,

Slash Hairstyle frizerski salon

We are professionals