Cocochoco Keratin- keratinski tretman

COCOCHOCO KERATIN- KERATINSKI TRETMAN

coco

Naručite se na Cocochoco Professional tretman u Slash Hairstyle , uz dugogodišnje iskustvo popraćeno kvalitetnom izvedbom! Naša misija je zdravlje kose i upravo zato u ponudi imamo najkvalitetnije proizvode za njenu njegu- robne marke Cocochoco Professional. Jedinstvena formula proizvoda je bez sulfata, parabena i ostalih štetnih sastojaka, što kosu čini savršeno mekom, glatkom, svilenkastom, sjajnom i zdravom.

COCOCHOCO KERATIN

Ako vodite svakodnevne borbe s teškom, gustom, kovrčavom ili oštećenom kosom, vrijeme je da upoznate naš keratin – kralj svih tretmana za kosu! Tretman nakon kojeg ćete kosu sušiti duplo brže, a pegla za kosu vam više uopće neće trebati!

Cocochoco keratin u samo jednom tretmanu oporavlja, ravna i regenerira kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu. Kosa je nakon keratina ravna, glatka, sjajna, svilenkasta, meka i zdrava. Keratin ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu od fena, pegle ili figara, štiti boju kose, sprječava pucanje vrhova, lakše je rasčešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravnanja kose i izravnava kosu bez da joj mijenja strukturu.

postupak-COCOCHOCO KERATIN , keratinski tretman

Za izvođenje keratinskog tretmana koristimo navedeni proizvod koji sadrži keratin te uključuje peglanje kose kako bi se kosa “napunila” i obogatila hranjivim proteinom keratinom, inače glavnim sastojkom ljudske kose. Ovaj način ozdravljivanja kose je idealan za oštećenu kosu, no koliko god imali jaku, gustu ili čvrstu kosu, ona je uvijek podložna raznim stresovima, sunčevom isušivanju i slično, te traži dodatnu njegu. Tu nastupa upravo keratin, sastojak koji  puni samu vlas kose, jača je i  čini je otpornijom. Obzirom da bi se keratin isprao ako bi se nanosio samostalno, moramo koristiti visoku temperaturu kako bi ga “zaključali” u vlas kose te u ovom slučaju koristimo keratinsku peglu. Ova metoda je odlična za ravnanje kovrčave kose, pri čemu Vaša kosa može ostati ravna i do nekoliko tjedana, ako se pravilno održava. Bitno je pridržavati se uputa koje ćemo rado podijeliti sa Vama ukoliko se odlučite za keratinski tretman . Ukoliko Vas još nismo uvjerili u blagodati ovog tretmana njege kose, pogledajte slike i video.

 

Kada slike govore više od riječi… prije i poslije Cocochoco keratinski tretman

keratin_prije_poslije

 

 

Slash Hairstyle, frizerski studio